September 15, 2009

Secret September Wedding

Some of my wedding couples want to keep their privacy and that is of course something I always respect. Therefore I won't show you any portraits from this wedding (which is a pity because they are just gorgeous!) but what I can show you is some details from their amazing wedding. I just looove the bouquets and decorations from Melanders blommor!








6 comments:

Annette Kongsmark said...

Super snyggt som vanligt Linda. Vilka fina detalj bilder och var roligt att se det färdiga resultat. Gillar verklig bild nr- 3 med båda buketterna, det blev en snygg varm färg med stolen som bakgrund.

Igen tack för att jag fick följa med, - nu vet jag att man inte bara ska vara fotograf men också acrobat för att få till dessa bilder :-))

Nina Xi Fotoblogg said...

Hej Linda!
Tänkte bara säga att jag beundrar dig som fotograf oerhört mycket. Tycker du är så skicklig! Jag såg dina bilder första gången på Fotosidan o sen började jag följa din blogg.
Jag är själv mkt intresserad av fotografering, men på amatörnivå. Jag driver en blogg som heter Nina Xi Fotoblogg. Om du känner att du har tid får du gärna kika in där o om du har någon konstruktiv kritik att komma med skulle jag uppskatta det enormt, då min ambition är att bli bättre o utvecklas som fotograf!
Mvh Nina

Lindísima Photography, Linda Broström Cabrera Bröllopsfotograf said...

Tack Annette och Nina!
Nina, jag ska genast smita in där och kika runt :-)!

Jenny Hammar said...

schysst sätt att visa lite ändå! jättefina bilder Linda, Jenny

Jenny said...

Linda, dina bilder har verkligen en egen stil. Man vill bara se MER. Önskar bilderna var större. Vi lyckades precis fixa en blogg med stora bilder

Men de är UNDERBARA. Älskar dem. Fortsatt all lycka från oss på Slottstudion/ Jenny och Angelica

Lindísima Photography, Linda Broström Cabrera Bröllopsfotograf said...

Jenny (och alla andra :-)), en ny blogg med större bilder är på gång men det dröjer nog ett litet tag till innan all design och programmering är klar. Jag hoppas dock att den ska vara värd att väntas på! Till dess får ni fortsätta att kika in här för uppdateringar och självklart kommer jag att skriva här när den nya bloggen börjar bli klar :-)!
/Linda